Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Vinkit Herbalife Nutrition F1- proteiinijuoman valmistamiseen

Makuasioista ei voi kiistellä, mutta näillä vinkeillä löydät varmasti tavan, tehdä herkullisia F1-proteiinipirtelöitä!

Proteiinijauheissamme riittää erilaisia makuvaihtoehtoja, joista ehdottomasti eniten myyty maku maailmallakin on vanilja. Hyvänä kakkosena tulevat mansikan ja suklaan makuiset F1-proteiinijauheet. Muut maut ovat: banaani, cookies&cream, cafe latte, summer berries, spiced apple, mint&chocolate. Lisäksi kausimakuina on tällä hetkellä  ananas-kookos ja suklaa-appelsiini.

Kiireesti vai gourmet-tyylillä?

Sheikkeriin, mitä tahansa nestettä ja 2-3 annosmitallista tai ruokalusikallista proteiinijauhetta on nopein tapa tehdä ravitseva ateria, jossa on 26 vitamiinia ja kivennäisainetta, mutta vain n. 200 kcal. Aina siis korvatessasi normaalin aterian proteiinipirtelöllä vähennät kaloreita 400-600kcal, riippuen siitä, mitä olisit syönyt ja minkä kokoinen ateriasi olisi ollut.Tämä on hyvä oivaltaa, jos käytät F1-proteiinijuomiamme painonpudotukseen!

Sauvasekoitin on sittenkin hyvä keittiöväline

Sauvasekoittimella saat helposti proteiinijuomaasi lisää makuelämyksiä, oikeasti jopa herkullisuutta. Voit sekoittaa nesteen ja proteiinijauheen sekaan marjoja, hedelmiä ja jopa vihanneksia. Tunnustan piilottaneeni salaatinlehtiä proteiinijuomien joukkoon, kun poikamme olivat pieniä. Hyvin toimi, eikä kukaan huomannut mitään. Samaa temppua äitini toteutti isämme kohdalla, mutta jäi heti kiinni,koska laittoi annokseen liian monta salaatinlehteä.

Blenderi, tehosekoittimella jäämurskaa sekaan

Blenderiä kannattaa surruttaa hetken pidempään, mitä ensin tulee ajateltua. Muutaman minuutin tehopyöritys tuo kuohkeutta juomaan ja mahdollisesti lisätty jäämurska sekoittuu hyvin.

Blenderin käyttämisessä ainut huono puoli on astian tiskaaminen, tai sitten se on aina astianpesukoneessa. Suosittelenkin tekemään kerralla kokonaisen kannullisen proteiinijuomaa jääkaappiin. Ennenkuin huomaatkaan sieltä juoma on kelvannut jollekkin perheenjäsenelle, joka ei ehkä itse olisi juomaa valmistanut. Toinen vinkki on kaataa herkullinen proteiinijuoma termospulloon. Golfarina zippailen raikasta proteiinijuomaa kylmänä takaysillä. Se auttaa keskittymiskyvyn ylläpitämisessä, kun verensokerit ja nesteytys ovat kohdillaan.

Omat suosikkisekoitukseni

Söin ensimmäiset vuodet F1-proteiinijuoma-annokseni aina pelkästään jogurtin kera. Makeanhimoni oli alkuun valtava, joten kipollinen makujogurttia ja suklaanmakuista proteiinijauhetta oli suosikkini. Sekaan voisi heittää kourallisen pakastimesta, tai kesällä suoraan metsäreissulta löytyneitä marjoja.

Sauvasekoittimella teen pikaisesti F1-proteiinijuoman rasvattomaan maitojuomaan. Sekaan heitän banaanin ja pakkasesta lohkottuja omenaviipaleita muutaman. Mikä tahansa F1-proteiinimaku käy, ja nappaan jauhetta niistä purkista, mitkä sattuu auki olemaan. Yleensä siis cookies&cream, vanilja tai banaani. Keittiön pöydällä on aina useampia makuja valittavana. Koen tärkeäksi mahdollisuuden valita proteiinijuoman makuvaihtoehdon. Näin pystyt sinäkin sitoutumaan pitkäaikaiseen terveelliseen ravitsemukseen osana painonhallintaa ja saat TULOKSIA. F1-sarjan proteiinipurkkeja löytyy myös 2-pack ja 4- pack säästöpakkauksina.

Lopuksi

Ehdottomasti kannattaa kiinnittää huomiota ihan ensimmäisen F1-proteiinipirtelön valmistamiseen! Se makuelämys ratkaisee, aloitatko tuotekäytön sitoutuneesti. Proteiinijuomaan käytetyn nesteen kannattaa oikeasti olla kylmää. Kokeile sekoittaa mukaan hedelmiä tai marjoja. Ehkä voit kokeilla lorauttaa sekaan myös mehukeittoa, tai rahkapurkillisenkin. Nesteen määrällä hallitset proteiinijuoman paksuutta.

Tsemppiä!