Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Tiedätkö proteiinin tarpeesi?

Mikä on aikuisen proteiinin tarve?

Tiedätkö mikä on sinun henkilökohtainen proteiinin tarve päivässä? Tiedätkö miksi paljon liikkuva kasvissyöjäkin saattaa olla ylipainoinen? Tiedätkö miksi pieniruokainen ihminenkin saattaa olla ylipainoinen?

Jos et saa tarpeeksi proteiinia elimistösi kuluttaa lihastesi proteiinivarastoja. Saatat kärsiä väsymyksestä, nälästä ja napostelun- himosta. Painosi ehkä putoaa, mutta menetätkin lihaskudosta etkä rasvaa.

Riittävä proteiinin saaminen ravinnosta on vaikeaa ilman suurta kalorimäärää (Naisen päivittäinen proteiinin tarve on alle tai yli 100 g. Miehen päivittäinen proteiinin tarve voi olla jopa 150 g).

Kun nautit riittävästi proteiinia, lihaksesi käyttävät elimistösi rasvaa polttoaineenaan tehokkaasti, ja sinä hoikistut ja kiinteydyt. Voit myös tuntea olosi virkeämmäksi, ruokahalu pysyy kurissa ja napostelunhimo vähenee. Lihaskudos myös kuluttaa seitsemän kertaa enemmän kaloreita kuin rasvakudos! Herbalifen vähäkalorinen proteiini ravitsee soluja ja auttaa elimistöä muuttamaan rasvakudoksen lihaskudokseksi – tämän vuoksi Herbalife on myös urheilijoiden suosiossa.

Tiedätkö proteiinin tarpeesi? Täytä alla oleva lomake, niin kerromme vastauksen!

* -merkillä varustetut kohdat ovat pakollisia.