Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Herbalife

HERBALIFE NUTRITION

Herbalife Nutrition auttaa ihmisiä, jotka ovat valmiita muuttamaan elintapojaan hyvinvointinsa parantamiseksi.

Herbalife Nutrition on vuonna 1980 perustettu yli 3 miljardin dollarin liikevaihdolla toimiva, New Yorkin pörssissä noteerattu yritys, joka toimii jo yli 90 maassa. Sen tarjoamat laihdutus-, painonhallinta-, ravitsemus- ja kauneudenhoitotuotteet sopivat sekä miehille, naisille, nuorille että vanhoille.

Herbalife Nutritionin laatutuotteet ja -ohjelmat tarjoavat:

  • tuloksellista painonhallintaa
  • parempaa ravitsemusta
  • ihon- ja vartalonhoitoa
  • mahdollisuuden lisäansioihin tai jopa tuntiviin palkkiohin

Taustalla tieteellinen tutkimus

Herbalife Nutrition -tuotteissa yhdistyvät huipputiede, edistynyt teknologia sekä ikivanha kiinalainen yrttilääketiede. Ravitsemusalan kärkeä edustavien tuotteiden kehittäjinä on joukko tiedemiehiä ja asiantuntijoita mm. Louis Ignarro, Nobelin palkinto 1998 ja David Heber, ravitsemustieteilijä.

Herbalife Nutritionin innovatiiviset tuotteet ovat tutkijoiden, lääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne on suunniteltu sinun tarpeitasi silmällä pitäen. Herbalife Nutritionin luonnon inspiroimat tuotteet voivat auttaa edistämään elinikäistä hyvinvointia, ja sen liiketoimintamahdollisuus tarjoaa tilaisuuden taloudelliseen menestykseen!

Luotettavia asiantuntijoita

Herbalife Nutritionin tieteellinen neuvottelukunta, lääketieteellisten asioiden ryhmä ja lääketieteellinen neuvottelukunta ovat tärkeitä tekijöitä Herbalife Nutritionin menestyksen kannalta. Ne koostuvat arvostetuista tutkijoista ja asiantuntijoista, jotka johtavat Herbalifen tuotekehitystä tutkimuksin ja tuotetestein niin, että Herbalife Nutrition -tuotteiden laatu vastaa varmasti alan tiukimpia standardeja.

Varmaa tukea

Yli 2,300,000 itsenäistä Herbalife Nutrition -jäsentä myy Herbalife Nutrition -tuotteita yli 90 maassa maailmanlaajuisesti (vuosittainen vähittäismyynti on 1,8 miljardia dollaria), joten voit luottaa siihen, että sinulla on aina käytettävissäsi menestyksesi vaatima tuki. Kun olet valmis elämänmuutokseen, olemme mielellämme tukenasi joka askeleella, kun:

  • haluat saavuttaa ravitsemus-, painonhallinta- tai ulkonäkötavoitteesi
  • haluat hyödyntää liiketoimintamahdollisuuttamme

Herbalife Nutritionin laatutuotteiden ja asiantuntevan tuen avulla on helppoa voida hyvin, näyttää hyvältä ja kohentaa elämänlaatuaan. Löydä Herbalife Nutrition – ja löydät elinikäisen hyvinvoinnin.