Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Yritys

Kilotveks.fi – TeamRiitta Oy

Riitta Nevalainen, koulutukseltaan fysio- ja lymfaterapeutti, on toiminut jo vuosia hyvinvointiohjaajana. Päätyönä ja ammattina on yli 20 vuoden ajan ollut niin painonhallintaan, kuin painonpudotukseenkin liittyvien palveluiden ja tuotteiden tarjoaminen.

Yhteistyökumppanina Herbalife Nutrition on luotettava, laadukas ja turvallinen. Ravintotuotteemme ovat olleet maailman markkinoilla jo yli 35 vuoden ajan ja Suomessa jo vuodesta 1995. Kansainvälisen toimitusjärjestelmämme kautta voit saada tuotteita kauttamme jo 90 maahan, muutamassa päivässä. TeamRiitta Oy lähettää tarvittavat ravinto-ja proteiinilisät esimerkiksi suoraan urheilija-asiakkailleen vaikkapa talvileireille Gran Canarialle.

Kilotveks.fi verkkokaupan lisäksi Riitta kouluttaa hyvinvointiohjaajia ja 24 Fit Club -ryhmäliikunnan vetäjiä ympäri Suomea, tekee koti- ja yrityskäyntejä, kehon koostumis- ja rasvaprosentin mittauksia sekä kehon proteiinintarve analyyseja. Ateriasuositukset ja lihaskunto-liikuntaryhmät ovat myös osana palveluntarjontaa.

Riitta harrastaa liikuntaa monessa muodossa, kuten luonnossa liikkumisena, hiihtämällä talvisin ja golfaten kesäisin. Veteen entisistä uimaopettajaa ei enää meinaa saada. : )

Haluatko mukaan toimintaan? Ota yhteyttä.

 

Itsenäinen Herbalife-jäsen

TeamRiitta Oy
Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Riitta Nevalainen
041-516 8802
riitta@kilotveks.fi

Tykkää ja jaa Facebookissa: http://www.facebook.com/Kilotveks.fi
– Tarjoa asiakastarinaa sivuille meilitse