Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

24 Fit Club

24 Fit Club on osallistujille ilmainen, alueellinen ryhmäliikuntapalvelu, jonka tavoitteena on innostaa ihmisiä aktiiviseen elämäntapaan parantamalla fyysistä suorituskykyään ja muuttamalla ruokavaliota terveellisemmäksi.

Konsepti perustuu iloisessa hengessä tehtävään fyysiseen harjoitteluun, jossa rasitetaan kehon suuria lihaksia. Yhdessä harjoitteleminen kannustaa ja motivoi osallistujia parempiin suorituksiin. Osallistujat tiedostavat, että fyysisen kunnon muutokset muodostuvat seuraavista osa-alueista: 80 % ravitsemusta, 20 % liikuntaa ja 100 % asennetta.

Yksinkertaiset, mutta tehokkaat harjoitukset kasvattavat kehon lihasmassaa ja kiinteyttävät kehoa. Muutos on mahdollinen jopa 4 viikossa, kun sovitetaan yhteen harjoittelu ja proteiinirikas / järkevä-hiilihydraattinen ruokavalio.

24 Fit Club -toiminnassa on mukana yhteisöllisen toiminnan piirteitä, ja yhdessäolomuodot voivat vaihdella sauvakävelystä keilaukseen. Kehoa tehokkaasti muokkaava 24 Fit Camp toteutetaan osana 24 Fit Club -toimintaa. Vetäjinä toimivat itsenäiset Herbalife jäsenet.

Lue lisää osoitteessa www.24fitclubtikkurila.fi.

Katso myös muut 24 Fit Club kaupungit.

Tarkista 24 Fit Club Tikkurilan treeniaikataulut ja tule mukaan. Sivun vaatima salasana on: 24tikkurila