Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Herbalife F1-proteiinivalmisteet häiriötilanteissa

Varaudu häiriötilanteeseen: Herbalife F1- proteiinivalmisteet apuna

3 päivän häiriötilanne voi nykymaailmassa olla yllättäen todellisuutta ja siihen varautuminen on viisasta. Meitä kehoitetaan varustautumaan kuivamuonalla, josta osa voisi hyvinkin olla Herbalife F1-proteiinivalmisteita, niiden hyvän säilyvyyden, tarvittavien ravintoaineiden ja helppokäyttöisyyden vuoksi.

Kerroinkin Kilotveks.fi maaliskuun uutiskirjeessä isännöitsijästämme, joka kirjeessään kehoitti taloyhtiömme asukkaita varautumaan siihen, että maailmanlaajuisen epävarmuustilanteen johdosta jokainen pärjää 3 vrk.n ajan ilman asunnosta poistumista. Naurahdin perheellemme, että meillä riittää ruokaa F1-terveellinen ateria ravintolisäpurkkien muodossa. Otin kirjeen kuitenkin sen verran vakavasti, että hankin useamman kanisterin vettä – ihan kaiken varalle.

Laitoimme isännöitsijän kirjeen perusteella Kilotveks.fi verkkokauppaan säästötarjouksen F1-terveellinen ateria 4-pack .stä. Tuosta neljän F1 proteiinpurkin annosmäärästä  riittää aterioita 84.n ruokailukertaan, joten ruokkisit häiriötilanteessa vaikka naapuritkin. Jos maailmantilanne rauhoittuukin ja pandemiat ovat historiaa liikkumisrajoituksineen ja syötkin neljä  F1-proteiinipurkillista itse, korvaten 84 ateriaa Herbalife-ateriankorvikkeilla, säästät 400-600 kcal verrattuna tavalliseen ruokaan! Päivittäiseksi kalorivajeeksi muodostuu siis 84 x (400-600) = 33 600 – 50 400 kilokaloria. Tämä vastaa noin 4,4 kg – 6,6 kg painonpudotusta (yhden kilogramman rasvan vastaavuuden perusteella.) Painonpudotus ja – hallinta on siis puhdasta matematiikkaa.

Kun painonpudotus on matematiikkaa, tarvitaan oivalluksen lisäksi aikaa realistisen tavoitteen saavuttamiseksi! Hetkessä ei tapahdu järisyttäviä muutoksia, mutta hitaasti kiiruhtaen kyllä. Muotoile näistä vinkeistä itsellesi sopivat askelmerkit arjen järkeviin valintoihin!

1 . Vähennä päivittäistä ruokamäärää, valitse pienempi lautaskoko. Syö vähemmän energiaa sisältävää ruokaa. Vältä pikaruokaravintoloita.

2. Valitse ravitsevia ruokia ja suosi värikästä syömistä: kasviksia, vihanneksia, marjoja ja hedelmiä. Suosi keittoja. Vältä valmisruokia?

3. Vältä juomia, jotka sisältävät lisättyä sokeria tai hiilihydraatteja. Pyri irrottautumaan energia- ja lightjuomista.

4. Nuku riittävästi ja pyri vältättämääm stressiä, sillä ne voivat vaikuttaa ruokahaluun ja aineenvaihduntaan. Väsyneenä nappaa helposti nopeita hiilihydraatteja, kuten herkkuja, tai      kaloripitoisia juomia

5. Lisää fyysistä aktiivisuutta, kuten liikuntaa, kävelyä tai pyöräilyä. Vesiliikunta sopii nivelongelmaisill, lisäksi veden hydrostaattinen paine kiihdyttää kehon nestekiertoa.

Kuukauden, kahden tai kolmen päästä peilistä katsoo ihan toinen ihminen – aikajanalla on ratkaiseva merkitys. Go 4 it!