Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

F1 terveellinen ateria

Formula 1 -proteiinijauhe on Kilotveksin suosituin ja ravitsemusasiantuntijoiden luoma tuote, jossa on erinomaisessa tasapainossa eri ainesosia, joista muodostuu terveellinen ateria. Formula 1 -pirtelöstä on saatavana kymmenen herkullista makua.

Pakkauskoko 500 g – 42,90 €
Pakkauskoko 550 g – 42,90 € (norm. 46 €)
Pakkauskoko 780 g – 58 €

Lue tuoteseloste

42.9058.00

Poista
Ale!

Jaa tuote

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Kuvaus

Formula 1 on ravitsemusasiantuntijoiden luoma proteiinijauhe, jossa tärkeät ravintoaineet ovat erinomaisessa tasapainossa. Formula 1 -proteiinijauhe on helposti valmistettava terveellinen ateria. Nesteeseen sekoitettava Formula 1 -proteiinijauhe on saatavilla 10 erilaisen herkullisena makuna. Se on käytännöllinen ja helppo ateria, joka on tutkitusti tehokas sekä painonhallintaan että ihannepainon ylläpitämiseen yhdessä terveellisten ja aktiivisten elintapojen kanssa.

Maut Banana Cream, Caffé Latte, Minttusuklaa, Spiced Apple (mausteinen omena), Summer Berries (kesämarjat) ja Strawberry Delight (uusi mansikka) ovat vegaanisia ja gluteenittomia, eivätkä sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Pakkauskoko 500 g – 42,90 €
Pakkauskoko 550 g – 42,90 € (norm. 46 €)
Pakkauskoko 780 g – 58 €

Lue tuoteseloste

Lisätiedot

Valitse maku

Vanilja, Vanilja – 780 g, Suklaa, Strawberry Delight, Summer Berries, Caffe Latte, Cookies and Cream, Spicy Apple, Minttusuklaa, Banana Cream, F1-gluteeniton – Vadelma-valkosuklaa – 500 g

3 arviota tuotteelle F1 terveellinen ateria

 1. Aapo Aittola

  Hei,

  kun golf-kierrosteni vuosittainen määrä oli 80 – 120, edellytti se erityisen huolellista ja tasapainoista ravinto-ohjelmaa. Minun on vaikea kuvitella, että olisin pystynyt noihin kierroslukumääriin ilman Free From-proteiinijuomaa. Kaiken lisäksi sen valmistaminen ja käyttö on yksinkertaista. Voin lämpimästi suositella Free Fromia ainakin kaikille golffareille.

  Aapo

 2. Pekka Viljanen

  Erinomainen aterian korvike painonhallintaan ja liikunnan yhteydessä. Itse sekoitan tuotteen veteen, mutta sopii vaikka maidon kanssa nautittavaksi. Voi myös lisätä joukkoon vaikka marjoja tai tuoremehua uusia makuja tuomaan. Monipuolinen makuvalikoima.

 3. Sari

  Hei,

  aamuisin teen täästä smoothien, maitoon ja vähän rahkaa mukaan. Joko lisänä aamiaista tai pelkästään jos muuta ei tule laitettua. Pärjään tällä lounaalle asti. Ja käytän tätä osana painonhallintaa ja riittävää proteiinin saamista. Itse en voi käyttää soija pohjaisia tuotteita, niin onneksi löytyy tämä valkosuklaa-vadelma vaihtoehto.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *