Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

H24-sarja – Lisää puhtia aktiiviurheilijoille

”Huhtikuu maata näyttää” on vanha sanonta, joka on vuosittain toteutunut riippumatta siitä, kuinka paljon lunta tuskallisesti tuntuu olevan talven jäljiltä. Pian päästään pihatöihin! Niissä hommissa tarvitaan kestävyyttä ja varmasti sisuakin, kun tunti toisensa jälkeen haravat edelleen heiluvat. Tauot jäävät vähiin ja nestehukka on monille tuttua.

Herbalife H24-sarja urheilijan tukena

Herbalifen H24-sarjassa on useampikin hyvä nestetystä tukeva tuote, on sitten kyseessä pihatyöt, kuntoilu tai aktiivinen urheilu. Ammattiurheilijatkin käyttävät Herbalife Nutritionin tuotteita niiden turvallisuuden vuoksi kiellettyjen aineiden varalta. Vuosien varrella Herbalife sponsoroituja urheilijoita on ollut useitakin: paralympiakultamitalisti Toni Piispanen,  keihäänheittäjä Antti Ruuskanen,  jääkiekkomaalivahti Meeri Räisänen, koripalloilijoita ja koko Seagullsin koripallojoukkue, painija, ratakävelijä, suunnistajia ja jopa Suomen jääkiekkomaajoukkuekin. Vuosi taisi olla 2007.

Sekoita nopeasti ja vaivattomasti

Oma suosikkini on H24-sarjan Hydrate. Hiilihydraatti-elektrolyyttijuoma maistuu laimeasti greipiltä, ja se parantaa veden imeytymistä kehoon fyysisen suorituksen tai rasituksen aikana. Annospussi sekoitetaan veteen, ravistetaan ja juoma on valmis. Harvoin ehdin herkutella hienosta lasista jäiden kera, sillä golfkentällä nopeasti valmistuva nesteytysjuoma on loistava apu, vaikka usein teen juoman valmiiksi pulloon. Golfbägissä on aina annospusseja pelikavereillekin jaettavaksi, jos kehon kuivuminen liian vähäisen nesteytyksen vuoksi alkaa vaikuttamaan keskittymiskykyyn.

CR7-Drive  – yhteistyössä Cristiano Ronaldon kanssa

CR7-Drive on toinen hiilihydraatti-eletrolyyttijuomistamme. Herbalife Nutritionin urheiluravitsemusasiantuntijat kehittivät ainutlaatuisen tuotteen tukemaan kestävyyttä ja suorituskykyä sekä edistämään veden imeytymistä pitkäkestoisen harjoittelun aikana. Vahvistamattoman tarinan mukaan Ronaldo on jälleenmyyjäsiskonsa kautta käyttänyt tuotteita Portugalissa jo ennen CR7-tuotteen lanseerausta.

CR-7 driven ominaismaku on mieto, ja siksi sitä on helppo juoda suorituksen aikana. Se sisältää B12-vitamiinia, tiamiinia, magnesiumia ja vähäkalorisena siinä on vain 108 kcal /annos. Tuotetta saa kätevässä annospussissa tai riittoisassa purkissa.