Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Annen housut roikkuvat!

hengari

Toivoin Annen tarinaa kuvan kera, mutta …. ymmärrän. Hänen tuotetulostarinansa on hieno, kaikessa arkisuudessaan ja ”helppoudessaan”. Luvan kera, suoralainaus Annen meilistä:

”Kiloja on tainnut kuutisen kappaletta karista (liikuntaa en valitettavasti ole lisännyt lainkaan). Alkaa tulla ongelmia vaatteiden kanssa, kun lähinnä kaikki housut alkavat roikkua päällä. Olen kyllä koko ajan syönyt vähintään 1 kertaa päivässä Formula pirtelöitä ja protskupatukoitakin melkein 1 per pv sekä jatkuvasti Thermo Complete pillereitä. Leipää en ole oikeastaan syönyt laisinkaan, ihan paria pakottavaa mielitekoa huomioimatta. Riisit eikä pastat ole lainkaan ruokavaliossa.
Välillä mietin olenko liian tiukka, kun kilot lähtevät, mutta kyllä ne nopeasti taitavat todellakin palata. Yksi pizza lipsahdus ja johan heilahti ylöspäin. No putosi kyllä seuraavan päivän punnitukseen.”

Kiitos Anne tarinastasi, joka varmasti kannustaa vielä mietintävaiheessa olevia! Vielä ehtii ennen kesää – omaan hyvän olon painoon! Juhannukseen on 2,5 kuukautta. Riittää.