Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Barbit hurmaavat uusissa mitoissaan

Siitä onkin aikaa, kun pikkuystävättäreni ovat leikkineet Barbeilla. Ehkä juuri siksi ensivaikutelma, Barbeista uusissa mitoissa, jäi neutraaliksi.  Oikein kurkkasin ja palautin mieleen, miltä Barbit näyttivät  ”ennen vanhaan” – huuuups! Pidän siitä, että Barbitkin ovat viimein löytäneet oman hyvän olon painonsa : ) Nyt on sopivasti kurvia sinne ja pohjetta tänne! Tykkäsin.

20-vuoden ajan oma mantrani on ollut: ”Jokainen on kaunis, tai komea, omassa hyvän olon painossaan!”. Terveydenhuollon ammattilaisena, terveysnäkökulmasta katsoen on kuitenkin tärkeää, että oma hyvän olon paino on, voisinko sanoa: riittävä?

Riittävä – mikä, mitä? Mistä nyt puhutaan? Omasta hyvän olon painosta! ”Riittävä paino” on sellainen, missä viihdyt! Tunnet kuuluvasi kehoosi. Tämän lauseen ymmärtää ainakin ne painonhallitsijat, jotka ovat kenties matkallaan erehtyneet pudottamaan painonsa lukuihin, joka ei ollut heidän itsensä asettama. Ammattisilmällä katsoen, hyvän olon paino sallii barbimaisesti – kurveja sinne ja pohkeita tänne – kunhan veriarvot ja muutkin terveysmittarit ovat ”ok.n pinnassa”. Tai ei ainakaan hälytysrajoilla.

Puhun heti uuden asiakassuhteen alussa siitä, miten painonpudotuksen jälkeen, painon pitää uskaltaa antaa ”seilata parin kilon säteellä”, suuntaan tai toiseen. Silloin voit elää joustavasti omassa hyvän olon painossasi juhla-ajan yli, mutta arjen tullen taas tehdä riittävästi hyviä valintoja ja lisätä lihaskuntoa kohottavaa liikuntaa… juu, juu – aterioiden annoskoot ja kaikki muut ns. basic-säännöt muistaen. Kaikki me ne jutut tiedetään.  Ei maailmasta puutu tietoa painonhallintaan liittyen. Sallivuutta kylläkin.

Tähän väliin tuli sopivasti puhelinsoitto Teijalta, eräältä onnistujaltani. Hän teki loistavan painonpudotustuloksen ja on sittemmin löytänyt oman hyvän olon painonsa! Siinä painossa pysyminen vaatii Teijalta muutamia rutiineja, kuten päivittäisen aamuvaakauksen. Näin ”korjausliikkeet” ymmärtää tehdä tarvittaessa nopeasti. Rutiinit ja etukäteismietintä – vinkkas Teija, kun kysyin, mitä kirjoitan Barbi-blogikirjoituksen loppuun.

Mulla olisi yksi pyyntö. Voisitko miettiä, mikä on Sinun oman hyvän olon paino? Kommentoi rohkeasti alle – siitä muutkin saavat vinkkejä.

 

Ps. Tästä linkistä näet Barbit uusissa mitoissaan

Barbie’s Got a New Body