Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Vauhdikkaan päivän terveellinen ateria

Miltä Sinusta kuulostaa terveellinen ateria, jonka valmistamiseen menee alle minuutti? Voiko sellaista ateriaa olla olemassa? Miltä se maistuu? Kahdenkymmenen vuoden kokemuksella uskallan vastata: Proteiinipirtelömme ovat suorastaan herkullisia! Ehdoton oma suosikkini on suklaanmakuinen soijaproteiinjuomajauhe kevytmaidossa, kuin kaakao. Joskus lämmitän ensin maidon, ja sen jälkeen sekoitan suklaajauheen. Nam.

Meikkikoulu Makeup Mondon ammattilaiset Pia ja Julia ovat hyvä esimerkki siitä, miten kiireen keskelläkin tulee tehdä järkeviä valintoja syömisen suhteen. Välillä kahvikuppikin käy ”sheikkeristä”.  Hyvät valinnat tuovat virkeyttä ja jaksamista päivään, mutta ennenkaikkea auttaa myös pysymään omassa hyvän olon painossa.  Pitäähän proteiinipirtelöateria näläntunteen hallinnassa pidempään, mitä muut ’ huolettoman huonot valinnat’. Pitkällä aikajänteellä valinnoilla on merkitystä.

Vuodet vierii vikkelään. Tämän päivän valinnat ratkaisevat tulevaisuuden. Olen pitkään ollut huoleton oman ikääntymiseni suhteen. Tiedän, että Herbalifen ravintotuotteilla, terveellisillä elämäntavoilla, monipuolisella, lihaskuntoa ylläpitävällä liikunnalla voin ainakin hidastaa vanhenemisen vauhtia. Nyt, kun Makeup Mondon meikkipalvelut ovat ’alakerrassani’, ja koko koulun henkilökunta sekä oppilaat  ovat niin kivoja – helppoja lähestyä – ….tulee useamminkin piipahdettua ihan arkimeikissä. Jos on edustusta tai juhlaa, niin pari loikkaa ja olenkin Tikkurilan asemalla. Dixissä. Ruotsalainen ystäväni sanoisi vahvalla murteella: ”eiks o kiva!”.