Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Herbalifen uudet Talentti-urheilijat

Herbalife Suomi vietti viime viikonloppuna 20-vuotis syntymäpäiviään Helsingissä. Mitä Sinä ajattelet 20-vuotiaasta? Minulle tulee mieleen: innostunut, iloinen, määrätietoinen, eteenpäin katsova, haasteita etsivä, tavoitteita jahtaava, unelmiin kurkoitteleva, reipas, rento, valoisa! Juuri noilla samoilla adjektiivilla voisin kuvata Herbalifen uusia Talentti-urheilijoita: kilpakävelijä Taika Nummi, jääkiekkomaalivahti Meeri Räisänen ja triatlonisti Mitja Kylliäinen. Lämpimät onnittelut!

Uskon jokaisen Talentin kehittyvän tulevan kauden aikana ennennäkemättömällä vauhdilla. Kiireiseen päivärytmiin tulee nyt helpotusta, kun normaaliruuan lisäksi herkulliset ja nopeasti valmistettavat ravintolisäateriat ja -välipalat pysyvät vauhdissa mukana. Jokaiselle urheilijalle räätälöidään oma henkilökohtainen ravitsemusohjelma ja heidän tukenaan on Herbalifen ravitsemusasiantuntijat ja Herbalifen ravitsemusyhteistyökumppani, paralympiavoittaja, maailmanmestari ja maailmanennätyksen haltija Toni Piispanen.

Puhdas arvaus, että pakettiin on toivottu – lajista riippuen –  huippulaadukkaita H24-sarjan tuotteita, kuten H24 Rebuild Strength tai H24 Rebuild Endurance, Hydrate, Prolong…  Saat tilattua tuotteet suoraa linkkien takaa. Arkea helpottamaan terveelliset proteiinivälipalat: välipala- ja ateriapatukat ja paahdetut soijapavut annospusseissa…. ja vaikka mitä muuta. Jokohan paketit ovat matkalla?