Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Vuoden urheilijan valintakin oli valinta

Oikein innostuin aiheesta VALINTA, ja yhdistän sen kirjoitukseni loppupuolella painonhallintaan, mutta ihan ensiksi lämpöiset onnittelut kaikille Urheilugaalassa mukana olleille urheilijoille ja kiitos niistä jännityksen hetkistä, joita olemme saaneet kotikatsoissamme kokea menneen kauden aikana. Kerrassaan mahtavia hetkiä! Omalla kohdalla sykähdyttävin urheiluhetki 2015 oli Teemu Selänteen paidan jäädytys ja Vuoden Urheilijaksi olisin valinnut ratakelaaja Amanda Kotajan, joka ylsi upeasti sijalle 7.

Urheilugaalan jälkeisissä tunnelmissa seurasin edelleen jännittyneenä sosiaalisen median kommentteja Tero Pitkämäen valinnasta Vuoden Urheilijaksi. Omalla kohdallani päätin nukkua yön yli, ennenkuin kommentoin mitään – muutamaa privaattitekstiviestiä lukuunottamatta. Se oli minulle, ja minusta, hyvä valinta. Loistava valinta!

Jos olisin saanut päättää, tai edes osallistua Vuoden Urheilijan valintaan…ymmärrän nyt hyvin nukutun yön jälkeen:olisin tehnyt väärän valinnan Amandan kohdalla. Oikeasti. Just niin. Amanda tulee terveenä säilyessään tuomaan useammankin paralympiamitalin Riosta, toivottavasti kultaisiakin kaksi! Ovatko Suomen urheilutoimittajat silloin valmiita tekemään Suomen urheiluhistoriaa valitsemalla vammaisurheilijan Vuoden Urheilijaksi? Paralympiamenestys ei ole pelkästään Amanda varassa, suoritukset Riossa tulevat olemaan huikeita: kotajapiispanentähtimannikirjonen jne.

Niin, siis sytyin valinnasta. Valinta on aina päätös, toivottavasti tietoinen. Rajaa, mistä valitset – tutki ja tutustu – kuuntele itseäsi ja miksei sydäntäkin. Herbalife- tuotteiden kohdalla Sinä valitset lähdemmekö liikkeelle 3 päivän tutustumispakkauksella, Hyvä, Parempi vai Paras – ohjelmalla. Sinä päätät.  Ohjelman valinnassa voin antaa vinkkejä ja asiantuntemustani 20 vuoden ajalta, mutta edelleen….Sinä valitset. Kunnioitan valintaasi, vaikka voisin kokemukseni perusteella valita itse toisin. Jostain on lähdettävä liikkeelle ja voimme muuttaa urheilijamaisesti suunnitelmaa tuntemusten ja näkyvien tulosten perusteella.

Me olemme me. Yhdessä teemme tuloksen. Niinkuin eräs asiakkaani sanoi: ” Onnistuimme, koska Sinä sanoit, mitä tehdään ja minä vaan toteutin!” . Leikkimielesessä lauseessa on kyllä vähän tottakin.

Ps. Vaikka olen opetellut elämään tässä hetkessä, niin en voi olla ajattelematta niitä upeita mitalisadevuosia, joita Amandalla, ja muilla urheilijoilla on edessään, jos he valitsevat jaksaa jahdata unelmaansa: kirkkainta mitalia. Täällä yksi innokas penkkiurheilija valitsee suunnitella työaikataulut niin, että ”mukana ollaan”. Meidän kisakatsomossa on aina tunnelmaa…oli eilenkin 😉