Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Collagen SKIN booster, 30 annosta (171g)

Keskeiset hyödyt
Sisältää Verisol® P -kollageenipeptidejä, joiden on tieteellisesti todistettu vähentävän silmäryppyjä ja parantavan ihon kimmoisuutta neljän viikon käytön jälkeen.
Gluteeniton
Sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten
Sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Collagen Skin Booster sisältää myös seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

65.00

Ale!

Jaa tuote

Kuvaus

Collagen Skin Booster on herkullisen mansikkainen ja sitruunanmakuinen, jauhemainen ravintolisä, jota voit käyttää nykyisen ihonhoitorutiinisi rinnalla. Collagen Skin Booster sisältää korkealaatuisia Verisol® P -kollageenipeptidejä, jotka todistetusti auttavat parantamaan ihon kimmoisuutta ja vähentämään silmäryppyjä neljän viikon käytön jälkeen.

Se sisältää runsaasti tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten runsaasti C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten   sekä biotiinia, jodia, A-vitamiinia, niasiinia, jotka edistävät ihon pysymistä normaalina. Collagen Skin Booster sisältää myös seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Tuote on gluteiiniton.

Tuotesisältö: https://assets.herbalifenutrition.com/content/dam/regional/emea/fi_fi/consumable_content/product-catalog-assets/pdfs/2021/06-Jun/076k_label.pdf

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Collagen SKIN booster, 30 annosta (171g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *