Herbalife-tuotteet netistä

Itsenäinen Herbalife-jäsen Riitta Nevalainen

Postiosoite: Ratatie 16A, 01300 Vantaa

Minä Sinua vaan

Tänäkin iltana istun ja tuijotan pöytäkoneeni tyhjää näyttöä. Olen nostanut oman rimani niiiiin korkealle Kilotveks.fi blogin aloittamisen suhteen, että itseänikin alkaa jo naurattaa. Ei mun ole tarkoitus olla helilaaksonen tai rempsakka merjatoppikaan. Olen vaan oma itseni, tavoitteena on tukea teidän Sulattajien matkaa. Sitähän olen tehnyt ammatikseni jo yli 20v. ajan. Sparraaja, juu. Sitä teen työkseni koko sorjan vartaloni voimalla.

Netti on pullollaan, mitä hienoimpia tieteellisiä tutkimuksia painonpudotuksen ja –hallinnan alalta. On ”patrikkia, on mustajokea, on heinosta”. Arvostan. Osaan heidän teokset melkein ulkoa, mutta siihen kilpajuoksuun en edes yritä mukaan, vaikka entinen kestävyysjuoksija olenkin!

Se… mitä osaan, on kulkea kanssasi päivästä ja viikosta toiseen. Kuukaudet vaihtuu ja ”minä Sinua vaan” … tsemppaan. Välillä tuuppaan kylkeen ja horisen ”well done” ja välillä taas voin murahtella kuvien ja tekstin kera niin, että Rovaniemellä asti tuntuu. Toivottavasti. Edelleen.

Painonpudotus, laihtuminen, elämäntapamuutokset herättävät paljon tunteita. Annetaan kaikkien kukkien kukkia ja nautitaan matkasta. Yhdessä. Hyvä me.